Deinfodeler » Specials » Klussen

Praktische tips bij klussen

Soms heeft u wel eens een plan of idee om iets te maken, maar u weet niet waar te beginnen. Dan zijn een aantal praktische tips heel bruikbaar. Hoe eenvoudiger hoe beter, want anders komt het er nog niet van. Deze praktische tips geven een steuntje in de rug. In de artikelen vindt u informatie over dingen zelf maken of monteren.

Hobbykas zelf monteren

In het artikel Hoe zelf een kas in elkaar zetten? worden een aantal stappen behandeld, die de montage van een hobbykas vergemakkelijken en fouten doen voorkomen. Leest u vooral ook de algemene tips voordat u begint.

Kast zelf monteren

Hoe wordt het maken van een kast eenvoudiger dan u denkt? Bekijk dan eerst een aantal ervaringsadviezen voordat u een kast, bijvoorbeeld van Ikea, in elkaar gaat zetten. In het artikel Hoe zelf een kast van IKEA in elkaar zetten? worden enkele tips gegeven bij het zelf monteren van een kast.

Kippenhok zelf maken

In het artikel Zelf een kippenhok maken maken vindt u praktische informatie om een kippenhok zelf te maken. Hoe maakt u een binnenhok met een slaapstok, een ren of zijhok en een leghok? Welke ondergronden zijn voor deze hokken geschikt? Zaagsel of zand? Hoe monteert u trapjes en klapluikjes in de hokken en beschutting voor de kippen? Leest u maar.

Wigwam zelf maken

In een aantal stappen wordt duidelijk gemaakt hoe u de wigwam kunt maken. Creatief hergebruik van materialen, makkelijk in het onderhoud en leuk om samen met je kind(eren) in je vrije tijd te doen. Met het artikel Zelf een wigwam maken maakt u simpel en eenvoudig zelf een wigwam, die u altijd al had willen maken.

Een regenton en compostbak maken

Voor het transformeren van een biobak tot regenton c.q. waterput en het zelf monteren van een compostbak vindt u in het artikel Hoe zelf een regenton en compostbak maken? een praktische handleiding. U bespaart zo water en maakt uw eigen tuinaarde.

Zelf een kas in elkaar zetten

Voor het in elkaar zetten van een aluminium hobbykas of serre met polycarbonaat beglazing, zoals een Silver Line greenhouse 6x 8 is naast veel geduld ook enige handigheid nodig. Onderstaand worden e…
Zelf een kast van IKEA in elkaar zetten

Zelf een kast van IKEA in elkaar zetten

Als u voor het eerst een kast van IKEA in elkaar moet zetten, is het handig een aantal ervaringsadviezen te bekijken. U kunt zo beginnersfouten en frustratie voorkomen. Hieronder worden enkele tips ge…
Zelf een kippenhok maken

Zelf een kippenhok maken

Praktische informatie om een kippenhok zelf te maken. Hoe maak je een binnenhok met een slaapstok, een ren of zijhok en een leghok? Welke ondergronden zijn voor deze hokken geschikt? Zaagsel of zand?…
Zelf een wigwam maken

Zelf een wigwam maken

Simpel en eenvoudig zelf een wigwam maken, die je altijd al had willen maken. Creatief hergebruik van materialen en makkelijk in het onderhoud. Leuk om samen met je kind(eren) in je vrije tijd te doen…
Gepubliceerd door Deinfodeler op 06-03-2011, laatst gewijzigd op 13-04-2011. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.