Deinfodeler » Specials » Management en financien
Deinfodeler: Informatie van A tot Z

Praktische tips voor management en financiën

Elke organisatie, groot of klein, profit of non-profit heeft te maken met management en financiën. Onderstaande artikelen gaan in op verschillende aspecten van het ondernemerschap. In de artikelen vindt u verschillende praktische tips op het gebied van ondernemen.

Management van een organisatie

Over transformatie als een organische benadering, waar positieve creatieve krachten worden toegestaan en complete oplossingen bieden voor organisatorische problemen, inclusief duurzaam ondernemen en meer leest u in het artikel:

Financiën van een organisatie

Over testen Davilex Account administratiepakket voor freelancers, startende ondernemers, ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, penningmeesters en secretarissen, accountants en thuisbankiers en meer leest u in het artikel over:
  • Davilex administratie

Over het opstellen van een financieel verslag met het gebruik van administratieve software en meer leest u in het artikel over:
Een jaarrekening maken

Een jaarrekening maken

Ook voor bijvoorbeeld een stichting of vereniging moet er elk jaar weer een jaarrekening worden gemaakt. Kan dit gemakkelijker? Het bestaat uit een resultatenrekening, een balans en een verslag. Een a…

Management transformatie: een nieuw paradigma?

Herman Wijffels, Nederlands econoom sprak op 22 december 2010 in het tv-programma Profiel - in relatie tot duurzaamheid - over de noodzaak van een ‘nieuw paradigma’. In de jaren negentig deed deze man…
Gepubliceerd door Deinfodeler op 13-03-2011. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!